Autor
Redacció

El conseller delegat participa en un debat sobre noves tendències de la mobilitat urbana

Casa Seat convoca experts del sector el dia 16 de setembre per abordar els reptes que planteja a les ciutats la crisi sanitària i l'extensió del teletreball.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, participarà el dia 16 vinent en una taula rodona que organitza Casa Seat sobre els reptes de la mobilitat urbana del futur a partir de les experiències viscudes en la pandèmia i l'auge del teletreball. 

Els altres participants en el debat seran Mohammad Mezgani, secretari general de la UITP, i Octavi de la Varga, secretari general de Metropolis, l'associació que agrupa les grans ciutats del món. Tots tres dialogaran sobre els reptes, les tendències i els casos d'èxit que podem aplicar i adaptar a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana per a un bon desenvolupament del transport públic urbà i interurbà.

L'esdeveniment tindrà lloc —en anglès— el 16 de setembre a les 18.30 i l'accés és lliure previ registre a través del web de Casa Seat.

Darrera modificació
dilluns, setembre 6, 2021 - 08:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/conseller-delegat-participa-debat-sobre-noves-tendencies-de-mobilitat-urbana