Autor
Redacció

Rosa Alarcón: "Hem de compartir experiències per aprofitar la tercera revolució de la mobilitat"

La presidenta de TMB subratlla la importància i la utilitat del nou International Mobility Congress, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre amb seu a Sitges.

TMB és un dels organitzadors de l'International Mobility Congress (IMC), el nou referent per al debat sobre mobilitat pública que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre a Sitges amb la participació de 800 professionals del sector. Rosa Alarcón, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, subratlla en un vídeo de promoció de l'IMC el valor d'aquest tipus d'esdeveniments internacionals: "Estem en la tercera revolució de la mobilitat, que ens ha de portar cap a una mobilitat més sostenible, i per això necessitem per força compartir experiències".

La cita d'aquest setembre serà una oportunitat per contrastar l'estratègia de Barcelona i la seva àrea metropolitana cap a una mobilitat sostenible, en la qual juga un paper central el transport públic. "Per això estem avançant en dues línies molt importants que són la transformació energètica i la transformació digital del transport públic", explica.

Alarcón fa èmfasi en el paper de Catalunya i Barcelona com a punt de trobada de les tendències més avançades en mobilitat, ja que el nou IMC se suma al Tomorrow Mobilty World Congress, que tindrà lloc al novembre, i el 2023 s'hi afegirà el Global Public Transport Summit, l'esdeveniment més rellevant a nivell mundial dins del sector del transport públic, organitzat per la Unió Internacional del Transport Públic (UITP).

Darrera modificació
divendres, setembre 3, 2021 - 07:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/rosa-alarcon-hem-de-compartir-experiencies-aprofitar-tercera-revolucio-de-mobilitat