Autor
Redacció

El paradís per als amants de les miniatures ferroviàries que s'amaga a la capital de l'Anoia

L’Antoni Rabell va veure néixer la seva passió per les miniatures de trens als deu anys, quan un amic li va mostrar una maqueta. Quaranta anys després, va aconseguir realitzar-ne una. I no una qualsevol: destaca per les seves dimensions i per la quantitat de detalls, tant a la part ferroviària com als pobles i paisatges que l’envolten.

A més de la maqueta, aquest col·leccionista compta amb milers de peces de material mòbil, i també objectes de l’operativa real dels trens, com gorres, senyalitzacions, fanals... Fa uns anys, en part empès per familiars i amics que li insistien a mostrar el fruït de la seva afició, va obrir el museu del tren miniatura Rail Home BCN a la ciutat d’Igualada, 500 metres on l’atracció principal és la maqueta a escala 1:87.

Tot i que, com molts d’altres espais culturals, va estar uns mesos tancat degut a la Covid, aquest estiu ha reobert portes i, després d’un breu parèntesi de vacances, torna a rebre visitants a partir del 13 de setembre. Trobareu tota la informació al web del museu.

Darrera modificació
dimecres, setembre 1, 2021 - 08:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/paradis-amants-de-miniatures-ferroviaries-que-samaga-capital-de-lanoia