Autor
Redacció

Els Mossos denuncien el vàndal que va saltar davant un metro en marxa a Clot l'abril passat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità han denunciat un jove amb antecedents per grafiti ferroviari que va realitzar un salt temerari davant un comboi en marxa a l’estació de metro del Clot el 22 d’abril i va penjar les imatges a les xarxes socials el passat cap de setmana. Amb la informació aportada per TMB i la investigació policial, també ha quedat denunciat un altre jove que va participar en la preparació de l’acció i va enregistrar el vídeo, que ja havia estat identificat i denunciat administrativament pels vigilants de Metro el dia de l'incident.

La policia considera que tots dos "van actuar de manera coordinada i incívica, colant-se a l’estació sense validar el bitllet, ometent les indicacions dels vigilants de seguretat i sortint per una porta d’emergència sense causa justificada". A banda de posar en perill la seva vida, aquesta conducta "va ocasionar un greu risc per a la circulació del tren, ja que podia haver frenat de manera sobtada i causat lesions als viatgers".

Es dona la circumstància que el jove que va saltar davant el comboi va ser detingut l’any 2020 en un operatiu en què es van detenir 48 presumptes vàndals ferroviaris per causar danys valorats en 22 milions d’euros en trens a l'àrea de Barcelona. Els detinguts estaven relacionats amb els delictes de danys desordres públics amb afectació de serveis essencials de transport, violació de domicili jurídic, lesions, amenaces i coaccions.

Més informació a la nota de premsa de Mossos d'Esquadra.

Darrera modificació
dimecres, agost 4, 2021 - 16:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/mossos-denuncien-vandal-que-va-saltar-davant-metro-marxa-clot-labril-passat