Autor
Rosa Avis

Escales del metro llueixen vinils amb el lema 'LGTBI-fòbia, no ets benvinguda'

L'acció forma part d'una campanya de l'Ajuntament de Barcelona, en la qual col·labora TMB, que compta amb diverses actuacions divulgatives contra la discriminació i violència per raons d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Transport Metropolitans de Barcelona (TMB), llança una campanya amb el lema LGTBI-fòbia, no ets benvinguda que visibilitza la ferma voluntat de la ciutat de posicionar-se contra els sentiments d’aversió cap a les persones que pertanyen al col·lectiu LGTBI. Davant l'augment de les expressions d'odi cap a aquest col·lectiu es vol vehicular un missatge de tolerància zero contundent a les entrades principals dels edificis institucionals i als accessos al transport públic, que impacti a tots els ciutadans i que interpel·li directament la població intransigent.

Entre les accions destaca la que podeu veure a les escales de pedra de dues estacions de metro: Jaume I (les que permeten accedir a la plaça dels Àngels) i Universitat (la sortida principal que dona accés a la plaça Universitat), que han estat vinilades amb el lema de la campanya amb els colors de l’arc de sant Martí de fons, colors de la bandera que simbolitza la diversitat i l’orgull del col·lectiu LGTBI. Dins de la campanya, amb la mateixa imatge i missatge trobareu estores de grans dimensions a l'entrada de l'Ajuntament de Barcelona a la plaça de Sant Jaume, així com en seus de districte, seus d'àrees i altres ens municipals, com explica la nota de premsa difosa avui.

Amb aquesta campanya al costat de l'Ajuntament de Barcelona, TMB es posiciona un cop més contra qualsevol comportament discriminatori, com ja es va posar de manifest al maig en la campanya de conscienciació per fer front a l'LGTBI-fòbia al transport públic.

Imatge
Vinils a l'escala de Jaume I de la plaça de l'Àngel / Foto: Pep Herrero (TMB)

Vinils a l'escala de Jaume I de la plaça de l'Àngel / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, juliol 26, 2021 - 13:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/escales-metro-llueixen-vinils-amb-lema-lgtbi-fobia-no-ets-benvinguda