Autor
Marta Espinosa

Els productes turístics de TMB, amb un 30% de descompte per al públic local

Del 6 al 13 de juliol, els bitllets del Telefèric, el Barcelona Bus Turístic i la Barcelona Travel Card tindran un preu especial com a agraïment als barcelonins i barcelonines per la seva paciència, bona actitud i civisme durant la pandèmia.

Els productes turístics de TMB ofereixen un preu especial aquesta setmana com a agraïment als barcelonins i barcelonines en aquest temps de pandèmia i confinament. Amb el lema Ara ens toca a nosaltres: totes les nostres rutes tenen el mateix destí, donar-vos les gràcies, la companyia vol correspondre a la paciència, l'actitud positiva i el civisme del públic local durant aquests temps durs de confinament i pandèmia.

El descompte s'aplica a tots els bitllets del Barcelona Bus Turístic, el telefèric de Montjuïc i la gamma de títols Hola Barcelona Travel Card. Es tracta d'una promoció del 30% de descompte en el preu habitual dels bitllets en les compres realitzades entre avui, 6 de juliol, i el 13 de juliol utilitzant en el moment de la compra en línia al web Hola Barcelona el codi WELCOMEBACK. 

 

Imatge
Visual de la campanya de descomptes als transports turístics de TMB / Imatge: TMB


Visual de la campanya de descomptes als transports turístics de TMB / Imatge: TMB

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/productes-turistics-de-tmb-amb-30-de-descompte-public-local