07.07.2021
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al Festival Cruïlla Barcelona 2021

Subtítol

Un servei especial de bus enllaçarà les nits de dijous 8 i divendres 9 de juliol el Fòrum i la plaça de Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del Festival Cruïlla Barcelona 2021 que acull el recinte del Parc del Fòrum del 8 a l’11 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de transport públic a les necessitats de l’esdeveniment i posarà en funcionament un servei nocturn d’autobús llançadora les nits del 8 i 9 de juliol.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts que programa el festival.

El funcionament del metro, fins a la mitjanit els dijous, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir els desplaçaments de les persones que vulguin assistir als concerts aquestes nits.

Recordem que fins al 30 d’agost està vigent el tall de servei al tram de la línia 4 de metro entre Via Júlia i Trinitat Nova, i fins al 12 de setembre està fora de servei la L11 entre Trinitat Nova i Can Cuiàs, per obres de millora. 

Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya

Per facilitar la sortida dels assistents, aquest servei especial d’autobús farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia ‘Festival Cruïlla’ i funcionaran dues nits en els següents horaris:

  • Nit de dijous 8 a divendres 9 de juliol: de 23.30 h a 1.30 de la matinada
  • Nit de divendres 9 a dissabte 10 de juliol: de 2 a 5 de la matinada

​Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
12.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-cruilla-barcelona-2021