Autor
Redacció

La T-mobilitat continua les proves, ara amb l’aplicació per a telèfons mòbils Android

La T-mobilitat, el nou sistema de bitlletatge digital del transport públic de l’àrea de Barcelona, continua les proves anomenades de primer contacte. Després de posar a prova la validació massiva amb el suport targeta de plàstic, la setmana passada, avui es començarà a distribuir una versió demo de l’aplicació T-mobilitat que permetrà validar a la xarxa de transport públic amb un telèfon mòbil fins al 16 de juliol en els desplaçaments entre els 36 municipis de l’àmbit de la tarifa metropolitana.

Com  ha detallat l'ATM en un comunicat, és imprescindible que el dispositiu que s’utilitzi en aquesta fase de proves funcioni amb sistema operatiu Android i disposi d’NFC, la tecnologia que permet la lectura per aproximació, similar al sistema del pagament amb el telèfon. La funcionalitat de validació de la versió per a iOS de l’app T-mobilitat es podrà posar a disposició quan quedin resolts els tràmits d'autorització per part d’Apple.

En primer lloc, s’oferirà la participació a les persones que es van registrar per aconseguir la targeta T-mobilitat de plàstic entre el dilluns i el dimecres passats. A partir d’avui, l’ATM farà una crida a la participació a través de les xarxes socials per aconseguir voluntaris. En total, està previst distribuir codis d’activació a 4.000 persones.

Darrera modificació
dilluns, juliol 5, 2021 - 08:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/t-mobilitat-continua-proves-ara-amb-laplicacio-telefons-mobils-android