Autor
Marta Espinosa

Desplegament informatiu per al tall de servei que afectarà la L4 i la L11 de metro aquest estiu

Avui ja estan treballant els informadors que expliquen les afectacions de les obres de millora de la infraestructura del metro a Trinitat Nova i que es desenvoluparan els mesos de juliol, agost i part de setembre.

Informadora a l'accés Aiguablava de Trinitat Nova / Foto: Pep Herrero (TMB)
informadora-tall-trinitat-nova-l4-metrobcn-estiu-2021.jpeg
Download this file (106.54 KB)

TMB està desenvolupant una intensa campanya de comunicació per explicar les afectacions i les alternatives a la suspensió parcial del servei de la línia 4 i total a la línia 11 de metro entre les estacions de Via Júlia i Can Cuiàs, que comença dijous vinent, 1 de juliol, i durarà fins al 30 d'agost. De l'1 al 12 de setembre l'afectació se centrarà a la L11 entre Trinitat Nova i Can Cuiàs.

Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya ha previst la presència d'informadors a les estacions i parades de bus especial de Via Júlia, Trinitat Nova, Casa de l'Aigua, Torre Baró / Vallbona, Ciutat Meridiana i Can Cuiàs, i respondran les qüestions que plantegin els usuaris des d’avui fins al dia 7 de juliol. També hi ha cartelleria molt visible, missatges de megafonia, continguts a la pàgina web i posts a les xarxes socials.

Com a alternativa s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Via Júlia i Can Cuiàs (de l'1 al 31 d'agost) i des de Trinitat Nova a Can Cuiàs (a partir de l'1 de setembre), amb parada a prop de les estacions, però segons el desplaçament poden ser preferibles altres combinacions amb la xarxa de transport existent a la zona, com la línia 3 de metro (amb connexió a Trinitat Nova), les línies regulars d’autobús de TMB D50, H2, 62, 76 i 180 o la xarxa de Rodalies amb l'enllaç a Torre Baró.

 

Imatge
Informador a l'exterior de l'estació Can Cuiàs de la L11 / Foto: Pep Herrero (TMB)


Informadors a les estacions de la L11 i a Trinitat Nova / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/desplegament-informatiu-tall-de-servei-que-afectara-l4-l11-de-metro-aquest-estiu