18.06.2021
Autor
Premsa TMB

Músics del metro tocaran dilluns ‘Don’t worry, be happy’ amb motiu del Dia Europeu de la Música

Subtítol

La interpretació de la popular cançó de Bobby McFerrin tindrà lloc a la vegada en nou punts de la xarxa a les 12 del migdia. TMB convida els usuaris a gravar i compartir l’experiència a les xarxes socials etiquetant fotos i vídeos amb #MúsicsAlMetro

TMB i l’Associació de Músics del Carrer i del Metro de Barcelona (AMUC) engeguen una acció conjunta cultural i festiva dilluns vinent, 21 de juny, amb motiu del Dia Europeu de la Música, que consisteix en la interpretació simultània i en públic de la coneguda cançó de Bobby McFerrin ‘Don’t worry, be happy’. Així, el proper dilluns els populars acords sonaran al mateix temps, a les 12 del migdia, en nou vestíbuls i intercanviadors d’estacions, entre les quals Espanya, Verdaguer, Passeig de Gràcia, Universitat, Urquinaona, Maria Cristina, Sants Estació... fins a nou solistes o grups tocant al mateix temps aquest cant a l’esperança units en la celebració del Dia Europeu de la Música.

TMB convida els usuaris a aturar-se a escoltar, gravar i compartir l’experiència a les xarxes socials etiquetant fotos o vídeos d’aquestes interpretacions musicals amb el hashtag #MúsicsAlMetro.

Un dia per celebrar la desescalada progressiva

La reincorporació dels músics del metro, que va iniciar-se l’estiu de l’any passat, fa ara els últims passos cap a la recuperació total de l’activitat anterior a l’estat d’alarma. Dilluns 14 de juny s’iniciava la tornada progressiva dels músics amb instruments de vent al metro, no permesos fins ara com a mesura sanitària preventiva per les possibles emissions i dispersions d'aerosols en bufar l'instrument. Aquest retorn, consensuat entre l’AMUC i TMB, està previst que es completarà a principis d’agost, quan quedarà totalment normalitzada l'activitat dels músics a tots els punts habilitats al metro.

El Dia Europeu de la Música, autèntica festa popular en què professionals de la música surten a compartir de forma gratuïta el seu art amb el públic, és per als músics del metro i aficionats un dia per celebrar el tram final d’aquesta normalització progressiva que s’està vivint en diferents àmbits de la cultura.

Darrera modificació
18.06.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/musics-metro-tocaran-dilluns-dont-worry-be-happy-amb-motiu-dia-europeu-de-musica