Autor
Redacció

Raquel Díaz (Responsabilitat Social de TMB): "Hem après que ens hem d'ajudar entre tots"

Dins la sèrie Les veus del transport públic, el testimoni de la Raquel Díaz representa la vivència d'una persona que forma part de TMB, en concret de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals, com a cap de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat, i alhora té una experiència directa com a persona cega, cosa que l'ha obligat a adaptar-se. "Mantenir la distància no sempre és fàcil", apunta en el vídeo difós en aquest vessant de la campanya Un viatge segur.

Raquel Díaz resumeix les lliçons de la crisi: "Hem après que no som individus aïllats sinó que vivim en societat, hem d'interactuar i ens hem d'ajudar els uns als altres".

Tots els testimonis de la sèrie, en vídeo i podcast, així com altres materials, es poden obtenir a la pàgina d'aterratge de la campanya, on també es poden consultar diversos indicadors i recursos relacionats amb la gestió segura del transport públic que s'està fent a l'àrea de Barcelona.

Darrera modificació
divendres, juny 18, 2021 - 08:02
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/raquel-diaz-responsabilitat-social-de-tmb-hem-apres-que-ens-hem-dajudar-entre-tots