Autor
Redacció

Rosa Alarcón: "Qui és usuari, valora l'esforç i fa servir el transport públic amb tranquil·litat"

Dins de la campanya Un viatge segur, de l'Autoritat del Transport Metropolità i els operadors, aquesta setmana ha començat la difusió dels testimonis de persones que dirigeixen i representen els serveis de transport públic, que han estat serveis essencials durant la pandèmia. L'objectiu continua sent la recuperació de la confiança en els diferents mitjans de transport col·lectiu i donar un nou impuls a la mobilitat eficient, sostenible i compromesa amb el medi ambient.

La sèrie Les veus del transport públic ha començat amb el testimoni de Rosa Alarcón, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de Barcelona, que insisteix en la plena garantia de seguretat sanitària en el transport públic. "Qui l'utilitza, no l'utilitza amb por”, assegura, i recorda que en plena crisi sanitària el metro i els autobusos de TMB han obtingut la millor valoració històrica. “Qui és usuari o usuària valora l'esforç i fa servir el transport públic amb tranquil·litat". Per convèncer la resta té tot el sentit fer campanyes com aquesta.

Tots els testimonis de la sèrie, en vídeo i podcast, així com altres materials, es poden obtenir a la pàgina d'aterratge de la campanya, on també es poden consultar diversos indicadors i recursos relacionats amb la gestió segura del transport públic que s'està fent a l'àrea de Barcelona.

Darrera modificació
dimarts, juny 15, 2021 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/rosa-alarcon-qui-es-usuari-valora-lesforc-fa-servir-transport-public-amb-tranquillitat