Autor
Redacció

Presentació d’un estudi de la UPF que valora l’impacte de l’activitat de TMB en el territori

Per primera vegada s'han calculat els efectes socials i ambientals del transport públic. L'acte serà dimecres 16 a la tarda i es podrà seguir a distància.

El proper dia 16 de juny, a les 18 h, en el marc de la  jornada TMB: motor econòmic i social, es presentarà l'estudi d'impacte social, econòmic i mediambiental de TMB, realitzat per la UPF Barcelona School of Management.

L'estudi quantifica el valor total que l'activitat de TMB va generar a l'àrea metropolitana de Barcelona i al conjunt de Catalunya l'any 2019, incloent-hi per primer cop els vessants social i ambiental, i serà presentat en el marc d'aquesta jornada oberta a tothom.

La jornada comptarà amb la participació de la presidenta de TMB, Rosa Alarcón; del rector de la Universitat Pompeu Fabra i coautor de l'estudi, Oriol Amat; del conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi; del president d'ATUC, Miguel Ruiz, i d'Erola Palau, investigadora de l'Observatori de Sostenibilitat i coautora de l'estudi.

La jornada serà retransmesa online però cal registrar-s’hi. Podeu consultar el programa i fer les inscripcions de franc aquí.

Imatge
Cartell de la jornada

Darrera modificació
dimarts, juny 15, 2021 - 16:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/presentacio-dun-estudi-de-upf-que-valora-limpacte-de-lactivitat-de-tmb-territori