Autor
Redacció

El transport públic de Gran Canària adopta un model de seguretat inspirat en el de Barcelona

Gran Canària va estrenar la setmana passada una unitat canina per millorar la seguretat en el transport públic, com a inici de la implantació d'un model de seguretat preventiu i dissuasiu que agafa com a model el metro de Barcelona. L'exemple exitós de TMB va ser esmentat explícitament en la presentació que en va fer el vicepresident del Cabildo i conseller d'Obres Públiques, Infraestructures, Transport i Mobilitat, Miguel Ángel Pérez del Pino, que l'abril passat va ser a Barcelona per conèixer-lo de prop.

Inicialment, aquest estiu dos gossos, Oakley i Zero, amb els seus guies vigilaran les estacions d'intercanvi de San Telmo i Santa Catalina, a la ciutat de Las Palmas. A final d'any hi haurà patrulles canines de caràcter mòbil a tota l'illa. En una segona fase, la idea és que els pastors alemanys també viatgin a les guaguas (autobusos) com ho fan als trens del metro de Barcelona.

Imatge
Responsables de Securitas i Metro de Barcelona en la presentació de la unitat canina de Gran Canària / Foto: TMB

Responsables de Securitas i Metro de Barcelona amb el vicepresident Pérez del Pino
en la presentació de la unitat canina del transport de Gran Canària / Foto: TMB

Darrera modificació
dimarts, novembre 16, 2021 - 20:26
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/transport-public-de-gran-canaria-adopta-model-de-seguretat-inspirat-de-barcelona