Autor
Redacció

Un altre vídeo viral de la BVG berlinesa: els empleats canten "viatgem sols, sols"

La BVG, l'operador de transport públic de Berlín, ha tornat a sorprendre amb una campanya de comunicació que vessa humanitat i ironia amb la qual busca connectar amb la ciutadania després de l'impàs de la crisi sanitària. 

L'eix de la campanya és un vídeo musical en què diversos treballadors versionen la cançó Alleine, Alleine (Sols, sols), un èxit de la banda de pop de Dresden Polarkreis 18, del 2008. La companyia de transport de Berlín no estalvia l'autoironia, ja que a les imatges es veuen els transports públics buits durant el confinament mentre els empleats de la BVG es queixen que "fa molt temps viatjàvem junts". Uns 3,5 milions d'internautes ja l'han vist a Youtube.

La mateixa BVG va arrasar fa uns anys amb una altra campanya de to humorístic en què ressaltava el seu respecte per la diversitat de la ciutadania per posar l'accent en el frau com a comportament del tot rebutjable. El vídeo, del 2015, acumula més de 20 milions de visualitzacions, una fita que costarà de superar. Tampoc estan malament els gairebé vuit milions del vídeo del desembre del 2019,  titulat Pròxima parada: patrimoni de la humanitat.

Darrera modificació
dijous, maig 27, 2021 - 07:59
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/altre-video-viral-de-bvg-berlinesa-empleats-canten-viatgem-sols-sols