Author
Redacció

TMB referma el seu compromís social envers les persones amb discapacitat

Una delegació de TMB ha visitat les instal·lacions d’ONCE Catalunya, per conèixer l’evolució dels seus projectes i programes socials.

Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, acompanyat del director de comunicació, Santi Torres, i de la responsable de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat, Raquel Díaz, es van reunir ahir a les instal·lacions de l’ONCE amb el delegat territorial, Enric Botí, i la vicepresidenta del consell territorial, María de la Sierra López.

L’objectiu de la reunió era refermar el compromís social de l’empresa amb les persones amb discapacitat i continuar treballant plegats en matèria d’accessibilitat, amb la mirada posada en els reptes de futur per garantir el dret a la mobilitat de tothom, independentment de les circumstàncies personals.

Finalitzada la reunió, la delegació de TMB va fer una visita a les instal·lacions  i va conèixer de prop els projectes i programes socials que està desenvolupant l’ONCE per millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb baixa visió mitjançant la prestació de serveis especialitzats.

Darrera modificació
divendres, maig 21, 2021 - 12:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-referma-seu-compromis-social-envers-persones-amb-discapacitat