Autor
Redacció

El vicepresident i conseller de Transports de Gran Canària visita TMB

Una delegació del Govern insular s’ha interessat per la seguretat del funcionament de les xarxes de metro i autobusos de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El vicepresident del Cabildo Insular de Gran Canària, Miguel Ángel Pérez del Pino, i diversos col·laboradors seus han començat avui una visita a equipaments clau de TMB per conèixer les característiques de les xarxes de metro i autobusos, i molt principalment el model de seguretat proactiva que s'hi aplica.

La visita ha començat a les instal·lacions de la unitat canina del departament de Seguretat de Metro, situada a Can Boixeres, que gestiona Securitas i on es té cura dels gossos ensinistrats que presten servei a la xarxa en binomi amb els seus guies. Posteriorment el grup s’ha desplaçat a l’edifici de la Sagrera per conèixer el funcionament del centre de seguretat i protecció civil de metro, la relació amb les forces de la seguretat pública i aspectes del servei en general. Les explicacions han anat a càrrec del director d’operacions, del cap de seguretat i de responsables de Securitas.

En dies posteriors, la delegació grancanària ha agendat una entrevista amb la presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, i una visita al centre de control de bus, al Triangle Ferroviari.

A més de vicepresident primer, Miguel Ángel Pérez del Pino és el conseller d’Obres Públiques, Infraestructures, Transports i Mobilitat del Cabildo (equivalent a una diputació provincial) de Gran Canària, la segona illa més poblada de l’arxipèlag canari, amb uns 850.000 habitants.

Imatge
Responsables de Metro i de Securitas amb el vicepresident grancanari (tercer per la dreta) al centre de control de metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Responsables de Metro i de Securitas amb el vicepresident grancanari (tercer per la dreta)
al centre de control de metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dimecres, abril 7, 2021 - 18:59
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/vicepresident-conseller-de-transports-de-gran-canaria-visita-tmb