Autor
Redacció

El servei de metro mantindrà la màxima capacitat per Setmana Santa

De dilluns a dijous circularan els mateixos trens que els feiners amb escoles obertes i els caps de setmana se n’incrementarà l’oferta.

La xarxa de metro de TMB continuarà aplicant el 100% de l’oferta de dia lectiu els dies feiners de la Setmana Santa, entre dilluns i dijous vinent, cosa que representa de mitjana un 16% més de capacitat a l’hora punta del matí i un 14% més a l’hora punta de la tarda respecte del mateix període d’abans de la pandèmia.

Els caps de setmana de Rams i de Pasqua (del Divendres Sant al dilluns de Pasqua) s’aplicaran reforços de trens respecte de l’oferta nominal de dissabte o festiu, especialment en hores punta i en les línies L1, L4 i L5. Així, l’oferta del metro de TMB se situa en un màxim històric en Setmana Santa.

Pel que fa a la xarxa d’autobusos, igual que la resta dels operadors de l’àrea de Barcelona, oferirà el servei habitual, atès que continuen les restriccions de la mobilitat i la demanda es manté entre el 60% i el 65% dels nivells anteriors a la pandèmia, segons ha informat l'ATM en un comunicat.

També continua invariable l’horari fix dels serveis ferroviaris, de 5 h a 24 h.

Darrera modificació
dissabte, març 27, 2021 - 18:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/servei-de-metro-mantindra-maxima-capacitat-setmana-santa