Autor
Redacció

#TMBrecomana la campanya 'Aprenem cada dia' per conscienciar sobre l'autisme

El proper divendres, 2 d'abril, coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, l'Associació Aprenem proposa celebrar en format virtual la festa Connecta't al Blau. A causa de la pandèmia, enguany serà un esdeveniment que es podrà seguir a través del seu web, a partir de les 7 de la tarda, amb ponències, lectura de manifest, una taula rodona amb professionals especialistes en la matèria i, com a tancament, l'encesa de llums a la ciutat de Barcelona. 

La festa es diu Connecta't al Blau, jugant amb el fals mite segons el qual les persones amb autisme estan “desconnectades de la realitat”. El nom de la jornada inclou també el color escollit per conmemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, quan edificis d'arreu del món s'il·luminen de blau.

La campanya #AprenemCadaDia vol conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre les necessitats i especificitats de les persones amb autisme i trencar mites i estereotips que encara suposen veritables barreres per a la seva plena inclusió. A més, un altre objecitu de la campanya és recaptar fons per garantir els recursos i serveis especialitzats per a les persones amb autisme i les seves famílies i continuar amb la defensa, ara més que mai, dels seus drets.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dijous, abril 1, 2021 - 08:11
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-campanya-aprenem-cada-dia-conscienciar-sobre-lautisme