Autor
Rosa Avis

La línia 150 d'autobús passa a ser circular i canvia la parada d'origen a la plaça Espanya

Des d'aquesta setmana, la línia de TMB que dona servei al Parc de Montjuïc fa la pujada pel carrer Lleida i deixa de tenir la pausa de regulació al Castell.

La línia 150 de bus de TMB passa a tenir, des d'aquesta setmana, un traçat  de circumval·lació, amb un sol origen i final nou a la plaça d'Espanya. Aquest fet permet als usuaris baixar i pujar de l'autobús en qualsevol parada sense haver de tornar a validar títol de viatge en arribar al que es considera final de trajecte (com és obligatori). Una altra modificació és que, des d'aquesta parada de plaça d'Espanya, el traçat en sentit ascendent passa a fer-se pel carrer Lleida, i no per sota de les Torres Venecianes, com fins ara.

Aquest recorregut de circumval·lació compta, a més, amb una nova parada al Jardí Botànic. L'itinerari nou ha tingut en compte les diverses peticions i suggeriments que els ciutadans i les ciutadanes han fet mitjançant un procés participatiu al Districte de Sants-Montjuïc i s'adapta a les obres i reurbanització de la plaça d'Espanya.

Amb aquestes modificacions de la línia 150 de bus s'espera una millora en la regularitat de pas i una millor adaptació de l'oferta a la demanda, tot apropant-la alhora als usuaris dels diversos equipaments de la zona.

Es poden consultar el nou recorregut i els horaris de la línia a la parada, al web de TMB o a l'aplicació TMB App.

Darrera modificació
dimarts, abril 13, 2021 - 10:35
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/linia-150-dautobus-passa-ser-circular-canvia-parada-dorigen-placa-espanya