Autor
Marta Espinosa

L'oficina d'objectes perduts de metro i bus es trasllada al Punt TMB Sagrada Família

El canvi s'ha fet coincidint amb la recent inauguració del quart centre d'atenció presencial al ciutadà, el més accessible de la xarxa, ubicat al vestíbul principal de l'estació de la L5 de metro.

Amb la recent inauguració fa unes poques setmanes del nou centre d'atenció presencial al ciutadà, el Punt TMB de Sagrada Família, s'aprofita perquè estigui aquí l'oficina d'objectes perduts. Així, a partir d'ara la recollida i entrega es gestiona íntegrament en aquest centre i no al Punt TMB d'Universitat, com es feia anteriorment. 

Si l'usuari ha perdut algun objecte al metro o als busos de TMB, ha d'omplir el formulari del web de TMB i aportar les seves dades i una descripció precisa de l'objecte per agilitzar la cerca. S'informarà via correu electrònic si l'objecte en qüestió s'ha localitzat a les nostres instal·lacions, i si s'ha trobat, l'usuari rebrà indicacions de les passes que haurà de fer per recuperar-lo.

Cita prèvia i gestions des de casa

Des del juliol, TMB ha potenciat la gestió online i la digitalització dels tràmits que es poden resoldre des de casa via telemàtica. Si cal anar al Punt TMB, es recomana demanar cita prèvia al web de TMB o bé al telèfon 900 70 11 49. Recordem que els quatre Punts TMB de la xarxa de metro compleixen les mesures de seguretat, higiene i desinfecció de prevenció de la Covid-19.

La inauguració del centre ha permès a TMB incrementar la capacitat d'atenció presencial, en uns moments en què hi ha limitació d'aforament per raons sanitàries, juntament amb els altres tres Punts TMB existents. L'objectiu és atendre el major nombre d'usuaris, reduint els temps d'espera i agilitzant al màxim les gestions.

Horaris d'atenció presencial

L'horari d'atenció al públic de les oficines d'atenció presencial situades a la xarxa de metro s'ha actualitzat. Així, tots els Punts TMB (Universitat, Sagrada Família, Diagonal i La Sagrera) obren els dies feiners de 8 a 20 hores. El Punt TMB de Sagrada Família atén a més els dissabtes en horari de 9 a 17.30 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/loficina-dobjectes-perduts-de-metro-bus-es-trasllada-punt-tmb-sagrada-familia