05.03.2021
Autor
Premsa TMB

Possibles alteracions en els serveis de metro i autobusos amb motiu de la diada del 8 de març

Subtítol

D’acord amb la disposició de la Generalitat, l’oferta serà almenys el 85% de l’habitual tot el dilluns.

Com a conseqüència de les convocatòries de vaga plantejades per diversos sindicats per dilluns, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, poden produir-se alteracions a les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans (TMB), en funció del seguiment que tinguin.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials en aquesta jornada i que per al metro i els autobusos garanteix una oferta equivalent al 85% de l’habitual tot el dia.

A banda, el transport de superfície pot patir afectacions i desviaments amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebrin.

Els transports d’oci no tenen assignats serveis essencials, de manera que el telefèric de Montjuïc, que hauria de reobrir dilluns un cop finalitzats els treballs de la revisió anual obligatòria, pot ser que ho faci l’endemà dimarts, en l’horari habitual, a partir de les 11 del matí.

Darrera modificació
28.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/possibles-alteracions-serveis-de-metro-autobusos-amb-motiu-de-diada-8-de-marc