Autor
Redacció

El transport públic es reivindica com a espai segur enfront de la Covid-19

Divendres de la setmana passada va tenir lloc una taula rodona organitzada pel diari La Vanguardia amb la col·laboració de TMB i difosa telemàticament en què es va abordar el binomi salut i transport públic després d’un any de crisi sanitària. Va quedar clar que el transport públic té uns elevats nivells de seguretat davant el risc de contagi de la Covid gràcies a les mesures de prevenció i protecció establertes. Els epidemiòlegs, per la seva banda, afirmen que no hi ha estudis ni estadístiques que diguin que el metro, els trens o els autobusos siguin un focus d'infecció. 

A les Trobades a La Vanguardia hi van participar Isaías Táboas, president de Renfe; Rosa Alarcón, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona; Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC); Pere Torres, director de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM); Dolors Clavell, vicepresidenta de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic; el doctor Antoni Trilla, cap del servei de medicina preventiva i epidemiologia de l'hospital Clínic de Barcelona, i Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia, que va exercir d'amfitrió i demoderador.

El mateix diari va publicar diumenge un resum de la conversa, que compartim en la versió impresa i a través de  l’enllaç a la versió web (amb registre). 

Darrera modificació
dimarts, febrer 16, 2021 - 14:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/transport-public-es-reivindica-com-espai-segur-enfront-de-covid-19