Autor
Carme Becerra

Convocat el III Premi d’Investigació sobre Mobilitat Urbana i Metropolitana d’Atuc

La convocatòria, que vol estrènyer la relació entre l'àmbit universitari i l'empresarial, estarà oberta a la recepció de treballs fins a finals de juliol.

L'Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans (Atuc Mobilitat Sostenible), que agrupa les empreses de transport públic d'Espanya, entre les quals TMB, promou un premi d'investigació adreçat al món acadèmic. El Premi Nacional d'Investigació sobre Mobilitat Urbana i Metropolitana arriba enguany a la tercera edició.

El guardó, que acceptarà treballs fins a finals del mes de juliol, està dotat amb 4.000 euros. Segons explica l'associació a les bases, la convocatòria respon a una de les seves línies estratègiques: intensificar la relació entre universitat i empresa, fomentant la innovació i la recerca en el seu àmbit d'actuació.

Visió global de la mobilitat

Tot i que les companyies associades a Atuc es dediquen al transport col·lectiu, el premi amplia la temàtica dels treballs que hi poden concórrer a la mobilitat de caràcter urbà i metropolità en sentit ampli. Així, per exemple, la tesi guanyadora de la primera edició abordava la petjada digital de la ciutat ciclista.

Els interessats a enviar els seus treballs (que han de ser inèdits i haver estat realitzats dins dels 12 mesos anteriors al tancament de la convocatòria) han de saber que el jurat valorarà l'enfocament pràctic de les propostes, així com el possible impacte dels projectes en la societat.

Si la pandèmia o altres circumstàncies no ho impedeixen, Atuc farà coincidir el lliurament del premi amb la celebració del seu congrés anual del 2021. Podeu consultar les bases completes al web de l'associació.

Darrera modificació
dijous, febrer 11, 2021 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/convocat-iii-premi-dinvestigacio-sobre-mobilitat-urbana-metropolitana-datuc