Autor
Marta Espinosa

És tendència: personalitzar la pantalla amb els fons inspirats en les marques de TMB

Hi ha nou models diferents inspirats en el metro, l'autobús, el bus turístic, el telefèric i fins i tot el personatge de la Karma. Tots disponibles per a mòbil, tauleta i ordinador, i descarregables des del web corporatiu.

T'agradaria portar el metro o el bus amb tu? Hem posat a la teva disposició diferents models de fons de pantalla dissenyats amb motius del transport públic i de TMB. Pots escollir el que més t’agradi i personalitzar el dispositiu, ja sigui ordinador, telèfon mòbil o tauleta

Són nou models diferents de fons de pantalla amb trames que recorden les marques, els colors i els transports de TMB. Els dissenys i les trames s'inspiren en el vermell corporatiu i la marca TMB, els logotips de Metro i Bus, les icones dels transports, els colors del Barcelona Bus Turístic i fins i tot hi té el seu espai la Karma, amb tres fons diferents dedicats al simpàtic personatge prescriptor de la bona convivència. 

Per tenir el fons preferit al dispositiu, només cal accedir al web de TMB, descarregar la imatge desitjada i guardar-la a l'ordinador, mòbil o tauleta. Des de la configuració de fons de pantalla del dispositiu tries la imatge del fons de pantalla, apliques els canvis i ja tens la pantalla personalitzada i original inspirada en els transports i marques de TMB!
 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/es-tendencia-personalitzar-pantalla-amb-fons-inspirats-marques-de-tmb