Autor
Redacció

Tancat l'accés Tarragona de l'intercanviador de la plaça d'Espanya per obres d'accessibilitat

L’execució de les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’intercanviador de la plaça d'Espanya comporten des d'ahir, 1 de febrer, el tancament d’un dels seus accessos des de la superfície. En concret, està tancat l’accés Tarragona corresponent a l'estació de metro Espanya de la línia 1, situat  al costat del centre comercial Les Arenes, durant un període aproximat de 14 mesos. L'accés alternatiu més pròxim és el de Creu Coberta, situat davant de l'hotel Plaza.

Aquesta afectació s’emmarca en els treballs per a millorar l’accessibilitat d’aquest potent nus de la xarxa de metro i d’FGC, que el Departament de Territori i Sostenibilitat va posar en marxa l’estiu passat. En l'àmbit de l'estació de metro de la línia 1 els treballs consistiran en la instal·lació d’un ascensor carrer-vestíbul a la confluència de la plaça amb el carrer de Tarragona, la construcció d’un vestíbul al costat del centre comercial i la implantació d’un ascensor directe a l’andana sentit Hospital de Bellvitge, i la substitució de l’actual passera metàl·lica de canvi d’andana per una de nova i la instal·lació de dos nous ascensors a l’extrem de les andanes.

Darrera modificació
dimecres, febrer 3, 2021 - 08:09
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/tancat-lacces-tarragona-de-lintercanviador-de-placa-despanya-obres-daccessibilitat