Autor
Redacció

La diversitat de viatgers i històries del transport públic de la segona ciutat del Pakistan

A Faizan Ahmad, el salt des d'un petit poble del Punjab fins a Lahore, la segona ciutat més gran del Pakistan, el va impactar. De les històries de vida que va descobrir en els viatges en autobús n'ha sorgit un llibre que retrata la diversitat del país.

A Lahore by Metro,  Faizan recull 244 de les històries que li van explicar altres passatgers durant cinc anys de viatges dins la ciutat, on havia aterrat per estudiar a la universitat. El jove va quedar tan impactat per algunes d'aquestes vides que va començar a documentar-les i a fotografiar els protagonistes.

Hi trobem parelles de diferents religions que han hagut de superar molts obstacles per estar junts, persones que pujaven per primera vegada a una escala mecànica, estudiants iniciant la seva nova vida... Relats diferents, però també semblants, als que trobaríem al metro o a l'autobús de qualsevol altra gran ciutat del món si ens animéssim a preguntar.

L'autor del llibre, que ha acabat col·laborant en diversos diaris nacionals i internacionals, està portant a terme un crowdfunding per publicar-lo.

Darrera modificació
dimecres, gener 27, 2021 - 08:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/diversitat-de-viatgers-histories-transport-public-de-segona-ciutat-pakistan