Autor
Redacció

El comerç del barri del Coll es fa present a la ‘seva’ estació de metro

Per iniciativa de l'associació Coll Amunt, 44 establiments que continuen amb les portes obertes recorden als seus clients potencials que tenen “de tot i a prop”.

L'estació El Coll / La Teixonera, de la línia 5 de metro, ha incorporat dos vinils publicitaris dels comerços de proximitat, que tenen així un aparador virtual per fer-se veure davant els veïns i potencials consumidors. El lema és “Al teu barri, de tot i a prop”.

Es tracta d'una iniciativa de l'associació de comerciants Coll Amunt que ha comptat amb el suport del programa de l'Ajuntament de Barcelona Impulsem el que fas, de reactivació econòmica dels barris arran de la crisi sanitària, i amb la col·laboració de TMB. L'objectiu compartit és donar vida al comerç.

Als vinils, que estaran instal·lats al vestíbul i en un passadís de l'estació fins a la primavera, hi ha representats 44 establiments del barri del Coll, a través de les fotografies de les persones que els porten. Un codi QR enllaça amb el web de l’associació de comerciants, on es pot ampliar la informació sobre l'oferta de productes i serveis disponible a la rodalia. 

Imatge
Vinil de Coll Amunt situat al passadís d'El Coll / La Teixonera / Foto: Pep Herrero (TMB)

Comerciants de Coll Amunt a l'estació de metro / Foto: Coll Amunt

Darrera modificació
dilluns, gener 25, 2021 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/comerc-barri-coll-es-fa-present-seva-estacio-de-metro