Autor
Redacció

L'actor Omar Sy promociona d'incògnit la seva nova sèrie 'Lupin' al metro de París

El popular actor Omar Sy, molt conegut per la seva interpretació al film Intocable, estrena nova sèrie a Netflix, motiu suficient perquè el protagonista de Lupin baixi d'incògnit al metro parisenc per penjar un cartell promocional del seu nou treball on interpreta al famós lladre de guant blanc Arsène Lupin, personatge de les novel·les de Maurice Leblanc.

El vídeo, que ja s'ha fet viral, mostra l'actor francès visitant el metro de París el passat 4 de gener per enganxar cartells de la seva pròpia sèrie i no és causalitat que ho faci a l'andana de la cèntrica estació de Palais Royal - Musée du Louvre, ja que el primer episodi té escenes gravades en aquest icònic museu referent mundial de l'art. 

El personatge que interpreta Sy en la producció és un mestre de la disfressa i és tot un expert en passar desapercebut per aconseguir els seus objectius. El mateix Omar Sy narra l'audiovisual i vol posar a prova si la realitat pot superar la ficció. Sorprenentment, cap viatger del metro reconeix el misteriós operari, fins i tot ell mateix parla amb una usuària a la que li diu que és el seu primer dia i li arriba a demanar ajuda per enganxar la publicitat a la paret. Altres passatgers observen el cartell amb la seva imatge i el miren a ell, però sembla que ningú s'adona de qui és en realitat l'home que està col·locant l'anunci. La imatge del metro entrant a l'estació i el claim final del vídeo fa l'ullet a l'essència del lladre Arsène Lupin i el que ens depara la producció de Netflix. 

Darrera modificació
dijous, gener 21, 2021 - 08:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/lactor-omar-sy-promociona-dincognit-seva-nova-serie-lupin-metro-de-paris