Autor
Redacció

Les obres de la L9 es reprenen amb els treballs preparatoris per a la futura estació de Mandri

El Departament de Territori i Sostenibilitat reinicia aquesta setmana les obres del tram central de la línia 9 del metro. La represa de la finalització d'aquest tram, entre La Sagrera i Zona Universitària, s'inicia amb els treballs preparatoris de la que serà la futura estació de Mandri. Aquesta part del projecte (que inclou la cobertura definitiva de la pràctica totalitat del pou de l'estació i tasques de reurbanització en superfície) compta amb un pressupost de 4 milions d'euros i un termini de 14 mesos.

Els treballs de la Generalitat s'emmarquen en el nou Pla Econòmic Financer (PEF) d'Ifercat aprovat pel Govern al desembre, que permetrà connectar les branques sud i nord de les línies L9 i L10. En aquest sentit, a principis d'any està previst adjudicar la redacció dels projectes d'obra civil de diverses estacions.

A la nota de premsa de Territori hi trobareu més informació de les obres i de les afectacions a la mobilitat que provocaran.

Darrera modificació
dijous, gener 14, 2021 - 08:07
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/obres-de-l9-es-reprenen-amb-treballs-preparatoris-futura-estacio-de-mandri