31.12.2020
Autor
Premsa TMB

Recordatori: els abonaments del sistema integrat mantenen els mateixos preus l’any entrant

Subtítol

Els títols de transport adquirits el 2020 allargaran automàticament la vigència fins al final del 2021

Aquest divendres, 1 de gener, entren en vigor les tarifes del sistema integrat per a l’any 2021 aprovades pel consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) el 21 de desembre passat, que són aplicables als serveis regulars de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i que equivalen a una extensió de la vigència de les actuals.

Així, tots els títols de la zona 1 —on opera TMB—, que són la T-casual, T-usual, T-usual bonificada, T-jove, T-dia, T-grup, T-familiar i les variants monoparentals i per a famílies nombroses de la T-usual, T-jove i T-70/90, mantenen els preus actuals. Tampoc variarà l’oferta de títols, que seguirà sent la mateixa que durant el 2020.

El manteniment de les tarifes permet ampliar la vigència dels títols adquirits durant el 2020, que continuaran sent vàlids després del canvi d’any i no caducaran fins al 31 de desembre del 2021. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació Covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

Pel que fa a la T-4 (targeta multiviatge de tarifa reduïda per a pensionistes), l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha decidit mantenir-ne el preu, de 4 euros.

Per la seva banda, TMB manté invariables les tarifes del Barcelona Bus Turístic (que actualment no circula) i el Telefèric, així com els abonaments per dies Hola Barcelona Travel Card. El detall dels preus es podrà consultar a la secció corresponent del web de TMB.

Darrera modificació
07.04.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/recordatori-abonaments-sistema-integrat-mantenen-mateixos-preus-lany-entrant