Autor
Redacció

El Futbol Club Martinenc 'rebateja' l'estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau

El 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, és una jornada que tradicionalment s’ha celebrat fent innocentades o entremaliadures a familiars, amics i coneguts. Durant anys els mitjans de comunicació s'hi van apuntar publicant notícies inventades que els lectors o espectadors buscaven com una diversió. El costum ja no està tan estès, però n'hi ha que el mantenen, i s'hi han sumat col·lectius i entitats en els seus canals de difusió.

Ahir ens vam fixar en la innocentada del Futbol Club Martinenc, que va anunciar al seu web el canvi de nom d'una estació de metro de la línia 4. "TMB ha accedit a modificar el canvi de nom de l’estació del metro barceloní que queda just davant de les nostres instal·lacions. Així, a partir de l'1 de gener l'estació coneguda fins ara com a Guinardó | Hospital de Sant Pau passarà a anomenar-se Martinenc | Hospital de Sant Pau, donant resposta així a una llarga reivindicació del Club", assegurava el text humorístic. I afegia: "Una de les parts de l'acord entre TMB i el Club es reflectirà a la samarreta dels primers equips, masculí i femení, de futbol, que lluiran el logotip de l'entitat del transport metropolità des que es reprenguin les competicions fins al final de la temporada 2022/2023".

La falsa notícia anava acompanyada de dues fotos també inventades, una amb el "nou nom" de l'estació de metro i una altra amb el "nou uniforme" dels futbolistes del club. Esport, transport públic i bon humor.

També l'associació Promoció del Transport Públic va fer una innocentada al voltant d'un tema d'actualitat del sector, la connexió dels tramvies per la Diagonal.

Darrera modificació
dimarts, desembre 29, 2020 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/futbol-club-martinenc-rebateja-lestacio-de-guinardo-hospital-de-sant-pau