29.12.2020
Autor
Premsa TMB

Horari especial de la xarxa de metro per a la nit de Cap d’Any

Subtítol

Excepcionalment, el 31 de desembre els trens circularan fins a la 1 de la matinada, per adaptar-se a l’inici del confinament nocturn

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) prolonga aquest dijous, 31 de desembre, la circulació de trens a la xarxa de metro fins a la 1 de la matinada, una mesura adoptada en coordinació amb l’Autoritat del Transport Metropolità per adaptar el transport massiu a l’horari del confinament nocturn establert per a la nit de Cap d’Any, que començarà a la 1.

Es tracta d’una excepció a l’horari fix de la xarxa de metro, que des del juliol és tots els dies de les 5 del matí a les 12 de la nit. Per a la nit de Reis, el 5 de gener, en què el confinament nocturn està marcat per a les 11 de la nit, una hora més tard de l’habitual, la xarxa funcionarà igualment fins a les 12.

TMB ha establert un dispositiu de Nadal d’acord amb la situació sanitària actual amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de desplaçaments segurs i sostenibles durant les festes. Per això, la xarxa de metro manté entre el 22 de desembre i el 8 de gener una oferta semblant a la dels dies laborables d’hivern.

El Barcelona Christmas Tour, per al qual s’han exhaurit fa dies els bitllets, no prestarà servei el 31 de desembre ni el dia de Cap d’Any.

Darrera modificació
07.04.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/horari-especial-de-xarxa-de-metro-nit-de-cap-dany