Autor
Carme Becerra

TMB rep el Premi d’Honor MobiliCat 2020 juntament amb la resta del transport públic

El jurat ha volgut reconèixer l'esforç i el mèrit de la feina del conjunt del sector, que ha garantit la mobilitat universal des de l'inici de la pandèmia.

Les empreses de transport públic de Catalunya, entre les quals TMB, han rebut el Premi d'Honor (la màxima distinció) dels Premis MobiliCat 2020, que enguany celebraven la tercera edició. El jurat ha volgut reconèixer la feina dels operadors i empreses de transport, que han garantit la mobilitat universal fins i tot en les etapes del confinament més restrictiu.

El premi es fa extensiu a tots els operadors (públics i privats, de transports ferroviaris i per carretera), així com a totes les empreses que els presten serveis (de neteja, vigilància i seguretat, manteniment, etcètera). Com ha recordat el veredicte del jurat, les companyies, gràcies al seu personal, “des del primer moment, i sense demores, han anat ajustant els protocols i recursos a les diferents necessitats dictades per les autoritats sanitàries i de mobilitat, de manera coordinada, amb un alt nivell de resposta, vetllant per la salut dels seus usuaris i dels seus treballadors, directes i indirectes”.

Una edició especial

El lliurament de la tercera edició d'aquests premis ha estat presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el director de la revista MobiliCat, Joan Prat, en un acte retransmès pel canal Youtube Live. El conseller ha lloat la lluita dels premiats per "demostrar que el transport públic és segur i està al servei de la gent”. Per la seva banda, Joan Prat ha destacat que la categoria d'honor sigui aquest any compartida.

Els premis, que atorga la revista MobiliCat —editada per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)— reconeixen la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya.

A diferència d'altres edicions, aquest any, arran de l'especial situació que viuen les empreses, el jurat ha declarat desertes les categories de Premi a la Innovació en Mobilitat i Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible. Pel que fa al Premi d'Honor, sí que s'ha decidit atorgar-lo, atès que, a diferència dels altres dos, no admet candidatures i és el mateix jurat dels Premis MobiliCat qui determina qui mereix aquest guardó.

Podeu consultar el llistat de guanyadors i més informació al web de l'AMTU.

Darrera modificació
divendres, desembre 18, 2020 - 10:52
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-rep-premi-dhonor-mobilicat-2020-juntament-amb-resta-transport-public