Autor
Redacció

#TMBrecomana col·laborar amb La Marató de TV3 dedicada a la Covid-19

Aquesta Marató toca a tothom. Aquest és l'impactant lema de La Marató de TV3 del 2020, tot un clàssic de Nadal. El maratonià programa benèfic de la televisió catalana des del 1992, cada any, es dedica a una malaltia i recull donatius per impulsar la investigació i la recerca per trobar els tractaments per curar-les.

Enguany, no podia ser d'una altra manera, els esforços se centren en la Covid-19. La Marató de TV3 per la Covid-19 se celebra aquest diumenge 20 de desembre i hi dedica un programa especial de més de 12 hores presentat per Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté, a més de Roger Escapa a Catalunya Ràdio. 

Fer un donatiu és molt fàcil i es pot fer de diferents maneres: per internet, per bizum, per transferència bancària o bé als caixers automàtics de Caixabank. Els fons que s’obtinguin serviran per sensibilitzar la societat sobre la Covid-19 i, sobretot, per contribuir de manera immediata a obtenir resultats i respostes en aquesta malaltia. 

Des del 1992, La Marató ha recaptat prop de 202 milions d'euros i ha finançat 872 projectes de recerca, que han dut a terme 1.369 equips, amb la implicació de 8.000 investigadors. Gràcies a la solidaritat ciutadana, el projecte s'ha convertit en una de les principals fonts impulsores de la recerca biomèdica a Catalunya i en una potent plataforma de sensibilització i divulgació social de les malalties tractades.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
divendres, desembre 18, 2020 - 08:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-collaborar-amb-marato-de-tv3-dedicada-covid-19