Author
Redacció

El camí cap a una mobilitat basada en energies verdes comportarà noves oportunitats laborals

Les passes de TMB en el terreny de les energies verdes (que s'han presentat en una jornada monogràfica (https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-preveu-fer-partir-dara-100-de-renovacio-de-flota-de-bus-amb-vehicles-nets)) han refermat el seu compromís amb la mobilitat sostenible. Per aquest motiu, TMB ha participat en el vídeo d'un dels seus proveïdors, V.I. Serveis (https://www.viserveis.cat/), on s'aborden els canvis tecnològics del sector i la necessitat de professionals qualificats que comportarà.

V.I. Serveis, firma dedicada als vehicles industrials (reparacions, manteniment, etc.), recull al vídeo testimonis tant de clients com de treballadors i de personal en formació. Des de diferents punts de vista, s'aborden qüestions com l'economia circular, el futur de la mobilitat o els canvis tecnològics que marcaran aquest futur.

Una de les conclusions que s'extreuen dels testimonis és que els avenços requeriran una actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals que reparin els nous autobusos (o altres vehicles industrials), ja siguin híbrids o elèctrics, impulsats per nous combustibles com l'hidrogen o el biogàs.  

Al vídeo, a més de TMB (hi intervé Josep Maria Armengol, director de l'Àrea de Tecnologia de Bus) i de membres de la plantilla de V.I. Serveis, hi participen empreses i entitats com el Gremi de Tallers de Barcelona, Ferrovial, FCC, Salesians Sarrià i Moventia, entre d'altres.

Darrera modificació
dijous, desembre 17, 2020 - 08:08

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/cami-cap-mobilitat-basada-energies-verdes-comportara-noves-oportunitats-laborals