Autor
Redacció

#TMBrecomana col·laborar en la recollida de joguines de la Fundació Pere Tarrés

Cada Nadal, a la Fundació Pere Tarrés es fa una campanya de recollida de joguines per a nens i nenes que es troben en situació de vulnerabilitat social. Aquest any, la campanya de recollida de joguines s'ha hagut d'adaptar a les noves circumstàncies i es podrà fer gràcies als donatius de particulars i empreses. Els diferents centres han preparat les seves cartes als Reis on han anotat quines joguines i material escolar necessiten. 

Es pot col·laborar en la campanya de diferents maneres: apadrinant una de les Cartes als Reis que han fet els infants dels centres, donant joguines o material escolar de forma puntual o bé fer un donatiu a les botigues o el web d'Abacus Cooperativa.

La campanya de Nadal destina els recursos obtinguts a un total de 23 centres, que  acullen al voltant de 2.500 infants. El seu objectiu és que tots els nens i les nenes puguin desenvolupar-se i créixer de forma positiva, a través d’activitats educatives i de lleure. A més, també es treballen les seves competències i habilitats socials i emocionals a través del joc i de tallers. 

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dilluns, desembre 14, 2020 - 08:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-collaborar-recollida-de-joguines-de-fundacio-pere-tarres