Author
Redacció

#TMBrecomana sumar-se a la solidaritat i donar sang a la nostra ciutat o municipi

Sortosament, a la solidaritat no l'afecten les pandèmies. Des de l'inici de la crisi de la Covid-19 s'han fet més de 180.000 donacions de sang malgrat les dificultats i les restriccions de mobilitat. Així ho afirma el Banc de Sang i Teixits, que un any més, arribat desembre, engega una nova campanya per impulsar les darreres donacions de l'any, que seran les últimes, però que són essencials per garantir els tractaments del final d'any i de l'inici del 2021. L'objectiu seria arribar a les 800-1.000 donacions diàries.

Aquest 2020 no s'han pogut fer les tradicionals maratons de donació de sang, per evitar aglomeracions i grans convocatòries, però la solidaritat no s'atura i es compensa amb 60 campanyes setmanals de proximitat arreu impulsades pel Banc de Sang i Teixits, amb punts de donació habilitats a les ciutats, barris, districtes i municipis, per facilitar la mobilitat i evitar els desplaçaments dels donants.

Podeu introduir el vostre municipi en el cercador de campanyes (https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/) per saber quan anem més a prop vostre i reservar hora.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dimecres, desembre 23, 2020 - 08:12

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-sumar-se-solidaritat-donar-sang-nostra-ciutat-municipi