Autor
Redacció

#TMBrecomana participar al ‘Posa’t la gorra’ en favor dels infants amb càncer

Posa't la gorra, la clàssica campanya de sensibilització d'AFANOC, arriba als 20 anys reivindicant el suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies, tot i la pandèmia mundial. Des de l'entitat promotora, un any més, inicien la iniciativa solidària amb una gorra que convida a connectar amb la naturalesa. Aquest any, la marca Natura ha dissenyat una gorra que transmet calma i serenitat, actitud imprescindible per afrontar els moments difícils. La gorra té un preu de 8 euros i es pot comprar al mateix web de l'Associació

En aquest sentit, l'entitat també celebra enguany la festa solidària del Rock pels Xuklis per recaptar fons per al manteniment de La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a nens i adolescents amb càncer i les seves famílies. Serà el proper diumenge, 20 de desembre, al Sant Jordi Club de Barcelona. L'aforament és limitat i s'hauran de complir totes les mesures de seguretat anti-Covid-19. L'entrada costa 12 euros i es pot comprar anticipadament.

L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) es va fundar el 1987, quan un grup de pares i mares amb fills ingressats amb diagnòstic de càncer van decidir millorar la qualitat de vida d'aquests nens i nenes i les seves famílies durant el procés de tractament, que sovint comporta traslladar-se lluny de casa. Com que un dels efectes secundaris del tractament per al càncer és la pèrdua dels cabells, els nens afectats es cobreixen el cap amb una gorra. D'aquí el símbol de la festa, que fa que per un dia tots portin la gorra i ajudin amb els fons recaptats a mantenir la gratuïtat dels serveis que ofereix l'AFANOC. 

Un any més, TMB hi col·labora fent difusió de la campanya Posa't la gorra.

Darrera modificació
dilluns, desembre 7, 2020 - 09:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-participar-posat-gorra-favor-infants-amb-cancer