Autor
Redacció

Es licita l'obra de la segona fase de l'adaptació de l'estació de Vallcarca de la L3 del metro

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de la segona fase de l’adaptació de l’estació de metro de la línia 3 de Vallcarca, per un import d’1,2 milions d’euros. Aquesta actuació, que es desenvolupa en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona, consisteix principalment en la instal·lació d’un ascensor de tres parades entre el vestíbul de l’estació i les avingudes de Vallcarca i de la República Argentina, situades a diferents cotes, als barris de Vallcarca i els Penitents i el Putxet i Farró respectivament.

Les obres començaran la primavera vinent i tindran una durada prevista de 10 mesos. Aquesta actuació completarà la millora de l’accessibilitat de l’estació de Vallcarca, la primera fase de la qual va quedar finalitzada l’estiu del 2019. En aquests moments, Territori executa els treballs per adaptar a persones amb mobilitat reduïda els intercanviadors d’Espanya i de Maragall. El 92% d’estacions ja disposen d’ascensors.

Darrera modificació
dilluns, novembre 30, 2020 - 13:55
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/es-licita-lobra-de-segona-fase-de-ladaptacio-de-lestacio-de-vallcarca-de-l3-metro