Autor
Redacció

L’ATM inicia la compensació de les T-jove afectades pel tancament d'aules universitàries

El procés, via formulari, el poden fer servir els titulars de targetes validades per primer cop abans del 16 d’octubre i amb data de caducitat màxima el 12 de gener del 2021.

A partir d’avui, l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona ha obert el procés per compensar les T-jove afectades per la suspensió de classes teòriques presencials a les universitats, segons ha informat en un comunicat. Durant més de dos mesos, fins al 31 de gener del 2021, els estudiants universitaris amb una T-jove validada abans del 16 d’octubre —i que per tant caducarà com a tard el 12 de gener del 2021—, poden sol·licitar a l’ATM la compensació dels dies lectius en què no han pogut utilitzar el títol per les restriccions aplicades pel Procicat.

La petició es realitza a través del formulari en línia específic que ja hi ha disponible al web de l’ATM, i el tràmit pot iniciar-se encara que la T-jove no hagi caducat. Així doncs els operadors de transport no atendran aquestes sol·licituds.

El procés de compensació tindrà el suport d’atenció d’una centraleta reforçada que donarà resposta als dubtes, al telèfon 93 120 53 30 en horari de 9 a 21 hores, de dilluns a divendres no festius. El sistema impulsat per l’ATM pretén oferir una solució àgil que eviti desplaçaments per a qualsevol consulta o gestió presencial a un centre d’atenció.

Darrera modificació
dissabte, novembre 28, 2020 - 10:10
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/latm-inicia-compensacio-de-t-jove-afectades-tancament-daules-universitaries