27.11.2020
Autor
Premsa TMB

El Barcelona Christmas Tour proposa una ruta per viure el Nadal a bord d’un bus turístic

Subtítol

L’itinerari inclou un circuit pels carrers i edificis decorats amb llums de Nadal. Les sortides seran els vespres de dijous a diumenge, a les 18 h i a les 19.45 h

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix la ruta Barcelona Christmas Tour, un itinerari nocturn pels carrers del centre de Barcelona decorats amb l’enllumenat de Nadal.

Aprofitant l’encesa de llums de Nadal de Barcelona que va tenir lloc ahir al vespre, a partir d’avui divendres 27 de novembre i fins al 27 de desembre (durant 17 dies) es posa en marxa aquest servei de bus que funcionarà tots els vespres de dijous a diumenge. La ruta permet descobrir els cèntrics carrers de la Ciutat Comtal il·luminats amb els llums de Nadal des d’una perspectiva insòlita, des del pis superior descobert d’un autobús turístic. A més, a bord del bus els informadors explicaran en dos idiomes (català i castellà) les històries i els secrets més ben guardats dels punts d’interès, tot amanit amb música d’ambientació de Nadal que acompanyarà els passatgers durant tota la ruta.

La ruta del Barcelona Christmas Tour comença a la plaça de Catalunya i inclou al recorregut alguns punts d’interès com la Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Glòries, la Sagrada Família, la catedral, el passeig de Colom, la Vila Laietana, la Gran Via, el Paral·lel, l’avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia, la plaça de Catalunya, la plaça d’Espanya i l’Arc de Triomf.

Durant el recorregut els viatgers podran identificar els punts de més interès d’aquest tour pensat per a un públic local i familiar, per conèixer la història, les anècdotes i les curiositats dels llocs més emblemàtics de la ciutat il·luminats amb la màgia especial del Nadal.

Informació pràctica

Les sortides es fan en dos horaris de tarda, a les 18 h i a les 19.45 h, els dijous, divendres, dissabtes i diumenges (excepte el 24 i 25 de desembre), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés). La durada de la ruta és aproximadament de 90 minuts.

Com en tot el transport públic, regiran les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19: seran obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne.

L’aforament del Barcelona Christmas Tour és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet al web Hola Barcelona, la plataforma de serveis de mobilitat per a turistes i visitants de TMB, i també al web de Barcelona Turisme. El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys, els menors de 4 anys viatgen de franc, tot i que cal fer la reserva

Darrera modificació
07.04.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-christmas-tour-proposa-ruta-viure-nadal-bord-dun-bus-turistic