Autor
Redacció

Els transports públics de Lisboa: una seguretat a prova dels usuaris més previsors

Les empreses de transport públic d'arreu del món estan fent un esforç per augmentar les mesures d'higiene i seguretat en el context de la pandèmia mundial. L'operador del transport públic de superfície de Lisboa, Carris, ha creat una campanya per posar de manifest com els usuaris més previsors hi dipositen la seva confiança.

En aquesta publicitat, l'actor (que simbolitza la persona previnguda per excel·lència) explica les precaucions que pren en el dia a dia (portar sempre paraigua, ulleres de recanvi, triple pany a la porta...). Finalment, es posa la mascareta i puja a l'autobús, recordant-nos que per a ell el més important és sentir-se segur.

Carris ha llançat aquesta campanya després d'obtenir el segell Covid Safe (atorgat per l'Associació Portuguesa de Certificació), semblant al que a TMB acredita els procediments de prevenció. L'anunci, com ja passava amb un altre també difós durant la pandèmia, ha comptat amb la participació de conductors de la companyia Carris, que també gestiona els tramvies i elevadors de la capital portuguesa.

Darrera modificació
divendres, novembre 20, 2020 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/transports-publics-de-lisboa-seguretat-prova-usuaris-mes-previsors