Autor
Redacció

TMB col·labora amb la campanya del Gran Recapte d'Aliments 2020

Aquesta setmana ha començat la 12a edició del Gran Recapte d'Aliments, que enguany, per les circumstàncies de la pandèmia, canvia de format i en lloc de la tradicional recollida massiva d'aliments als supermercats, es transforma en una una campanya virtual de donacions.

Amb la pandèmia Covid-19, els Bancs dels Aliments han vist augmentar un 40% la demanda. L’escenari sembla indicar que l'emergència social, sanitària i econòmica comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques, és per això que enguany l'ajuda és més necessària que mai.

Així, del 16 al 21 de novembre podem col·laborar amb la causa als establiments, que també seran també virtuals. El personal de botiga convidarà a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa. Aquesta donació serà amb els imports estipulats per cistella (1 euro, 3 euros, 5 euros, 10 euros, 20 euros, 50 euros o indefinit). L'altra forma de col·laboració està activa del 16 de novembre al 16 de desembre per al Gran Recapte en línia, fent una aportació a través de bizum o visitant el web granrecapteonline.com. Tots els diners aportats es destinaran íntegrament a la compra d'aliments bàsics.

'Aquest any, si pots, ajuda'

El Banc dels Aliments de Barcelona ha distribuït al llarg del 2020 més de 11 milions de quilos d’aliments i 275 mil àpats cuinats que han arribat a 160 mil persones a través de 380 entitats receptores. El valor dels aliments distribuïts s’estima en uns 26 milions d'euros. El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya amb l'emissió de l'espot a les pantalles MouTV i amb la cessió de suports publicitaris de la xarxa de metro i dels autobusos.

Darrera modificació
dimarts, novembre 17, 2020 - 08:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-collabora-amb-campanya-gran-recapte-daliments-2020