Autor
Carme Becerra

La proposta CD-Clean Urban Mobility Covid-19 es presenta oficialment a Europa

El projecte per desinfectar amb alta eficàcia superfícies en espais públics s’està testant en vehicles i estacions de les xarxes de TMB.

Divendres passat, dins del marc d'una trobada virtual de l'EU Green Week, es va presentar el projecte CD-Clean Urban Mobility Covid-19. La proposta és una de les 11 aprovades en la convocatòria extraordinària contra la pandèmia finançades per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia en Mobilitat Urbana (EIT Urban Mobility).

En la presentació va participar, juntament amb d’altres membres del consorci que impulsen el projecte, Rafael Salas, director de manteniment de Bus de TMB. Salas va recordar que la participació de TMB respon a la cerca de solucions que millorin la desinfecció del transport públic amb el menor impacte possible en el medi ambient.

El producte, una solució aquosa antisèptica que s’aplicaria a les superfícies d’espais públics, com els transports, està testant la seva eficàcia en vehicles (de metro i autobús) i estacions de la xarxa de TMB. Aquesta presentació a nivell europeu tindrà continuïtat en d’altres esdeveniments, com la Setmana Europea per a la Reducció de Residus.

En aquest enllaç, trobareu la nota de premsa del consorci CD-Clean, amb més informació sobre el projecte i accés al webinari de l’EU Green Week.

Darrera modificació
dimarts, novembre 3, 2020 - 08:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/proposta-cd-clean-urban-mobility-covid-19-es-presenta-oficialment-europa