Author
Redacció

Testimonis de les visites als espais de TMB en el 48h Open House Barcelona 2020

Aquest passat cap de setmana, tres espais únics de TMB, normalment tancats al públic, van obrir les portes a uns visitants privilegiats, en el marc del festival d'arquitectura Open House Barcelona 2020. Prop de 400 afortunats van poder conèixer els secrets de la cotxera del Tramvia Blau, la cotxera d'Horta i el taller de línies L9/L10 de Can Zam, a Santa Coloma. 

Us deixem amb un recull de les experiències de diferents usuaris que les han publicat als seus perfils d'Instagram i Twitter:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy hemos podido conocer la historia del famoso “Tramvia Blau” de #Barcelona. Éric a disfrutado viendo las cocheras de este peculiar transporte que esperemos vuelva a circular pronto otra vez. #tramviablau #tranvía #historia #cocheras #laciutatsaludable #opengram20 #ohb20 #planesconniños #bcntb (https://www.instagram.com/p/CGyCPI0hyxv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading)

Una publicación compartida de Los Viajes de Quim y Elena (https://www.instagram.com/losviajesdequimyelena/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading) (@losviajesdequimyelena) el

 

 

Darrera modificació
dimarts, octubre 27, 2020 - 10:23

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/testimonis-de-visites-espais-de-tmb-48h-open-house-barcelona-2020