16.10.2020
Autor
Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2020

Subtítol

Demà es posa en marxa el dispositiu d’autobusos llançadora i reforç de diverses línies de bus que es mantindrà fins a l’1 de novembre

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el dispositiu de transport públic que proposa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’ha adaptat a la situació sanitària actual per facilitar els desplaçaments als cementiris de la ciutat en aquestes dates.

En aquest sentit, TMB activa un pla que consisteix en habilitar tres serveis especials de bus llançadora i el reforç de les línies d’autobús 21 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris. El dispositiu de transport s'inicia demà dissabte, 17 d’octubre, i finalitzarà diumenge 1 de novembre.

Serveis especials a Collserola i Montjuïc

Enguany, TMB habilita dos serves especials d’autobús al cementiri de Collserola, un sortirà d’Horta (pl. Santes Creus) i l’altre de Fabra i Puig (av. Meridiana amb pg. Fabra i Puig). Els autobusos funcionen els dies 17 i 18 d’octubre i del 24 d’octubre a l’1 de novembre, en diferents horaris: els feiners de 9 a 13 h i dissabtes i diumenges, de 9 a 15 h.  

A més, com és habitual, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 9 a 15 hores.

Reforços a les línies 21 i 107

Diumenge 25 d’octubre i el cap de setmana del 30 d’octubre i l’1 de novembre, la línia 21 (Paral·lel - El Prat), que té parada al cementiri de Montjuïc, es reforçarà amb més vehicles.

La línia 107 de bus (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforçarà amb més cotxes diumenge 18 d’octubre i des del 24 d’octubre a l’1 de novembre. A més, diumenge 18 d’octubre, els dies 24 i 25 d’octubre i 31 d’octubre i 1 de novembre la línia 107 prolonga el seu horari fins a les 15 hores. Els dies feiners circula fins a les 13 hores.

Recordar que des de l’inici de la pandèmia no circulen les línies de bus 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola), 103 (Montcada i Reixac - Cementiri de Collserola) i 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola).

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cementiris-de-barcelona-tots-sants-2020