Autor
Marta Espinosa

Dinamització als canals socials de TMB amb motiu dels 25 anys de l'estrena de la L2

Aquest divendres, 25 de setembre, es compleixen 25 anys de la inauguració de la línia 2 de #metrobcn tal com la coneixem...

Publicada por TMB, Transports Metropolitans de Barcelona en Lunes, 21 de septiembre de 2020

La xarxa de metro de Barcelona està d'aniversari perquè fa un quart de segle, concretament el 25 de setembre del 1995, s'inaugurava una de les línies més modernes d'Europa, la L2. Des de TMB volem commemorar l'efemèride, d'acord amb la situació sanitària actual, i per això proposem una celebració virtual durant aquesta setmana per recordar els 25 anys de la inauguració de la línia lila del metro barceloní. Per això, els canals socials de TMB (Facebook i Instagram) llancen dues propostes per fer partíceps els usuaris d'aquest aniversari.

D'una banda, s'ha activat un qüestionari tipus trivial per posar a prova els coneixements dels seguidors sobre el que va significar l'arribada de la L2 a la ciutat l'any 1995. Un quizz amb 11 preguntes sobre les característiques i curiositats d'aquesta nova línia, que va ser tota una revolució pel que fa a modernitat i innovació.

D'altra banda, també s'ha posat en marxa un concurs en què animem els seguidors a escriure la seva experiència amb la línia 2. Els fem la següent pregunta: Quina estació d'aquesta línia de metro està més vinculada a la teva trajectòria vital? Només cal que directament als comentaris del post de Facebook els usuaris expliquin la seva història i podran guanyar una edició especial dels bitllets inaugurals. Hi ha temps fins a les 23.59 hores del 25 de setembre. 

I si vols saber més coses sobre aquesta inauguració (o necessites alguna pista per respondre el quizz) pots llegir l'article d'història d'aquesta setmana que hem dedicat al 25è aniversari de la línia 2.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:20

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/dinamitzacio-canals-socials-de-tmb-amb-motiu-25-anys-de-lestrena-de-l2