27.07.2020
Autor
Premsa TMB

El dispositiu de transport alternatiu al tall de la línia 4 de metro està funcionant correctament

Subtítol

La llançadora d’autobusos que connecta La Pau amb Selva de Mar circula amb intervals d’entre cinc i sis minuts amb un nivell mitjà de càrrega

Aquest matí a les 5 ha començat a funcionar, tal com estava previst, el dispositiu de transport alternatiu al tram de la línia 4 de metro entre La Pau i Selva de Mar, on durant la nit han començat obres de renovació de la infraestructura. El servei especial d’autobusos que cobreix el trajecte entre les estacions tancades i la de Selva de Mar, que fa temporalment de terminal, està circulant amb freqüències de 5-6 minuts i un nivell mitjà de càrrega.

La presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha visitat aquest matí l’enllaç de metro de La Pau per comprovar in situ el funcionament del dispositiu. Alarcón ha comentat que el servei al llarg del matí està funcionant en perfectes condicions i ha destacat que són actuacions imprescindibles per a la millora del servei del metro i per un transport públic més àgil, més eficaç i més segur, amb una millor experiència de viatge.

Des de la setmana passada TMB ha desenvolupat una intensa campanya de comunicació per explicar les afectacions i les alternatives a la suspensió parcial del servei de la línia 4 de metro. Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya inclou la presència d'informadors a les estacions de La Pau, Besòs, Besòs Mar, El Maresme / Fòrum i Selva de Mar, en total 16 per torn, que han estat responent  les qüestions que plantegen els usuaris des de dijous passat i continuaran encara fins dijous vinent. També hi ha cartelleria molt visible, missatges de megafonia, continguts a la pàgina web i posts a les xarxes socials.

TMB executarà, durant els 35 dies d’interrupció del servei, la renovació de la via en diferents trams de la L4, amb una longitud total d’uns 1.200 metres, el reforç del sistema de drenatge en diversos trams (que sumen uns 1.500 metres) i l’aplicació de tractament antifiltracions en un tram de 700 metres de túnel. El pressupost d’aquesta actuació s’eleva a 3 milions d’euros.

La presidenta de TMB, Rosa Alarcón, amb responsables de Metro i Autobusos avui a La Pau / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
08.04.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/dispositiu-de-transport-alternatiu-tall-de-linia-4-de-metro-esta-funcionant