Autor
Carme Becerra

La Karma promou el civisme respecte a les persones amb discapacitat, ara més que mai

TMB recorda als usuaris de metro i autobusos que cal respectar els espais reservats per a persones amb discapacitat i gent gran i donar-los prioritat als ascensors, així com altres consells de prevenció contra la Covid-19.

El personatge que promou el civisme als transports de TMB, la Karma, protagonitza nous missatges que tenen un doble objectiu: incrementar el respecte cap a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda i fer-ho d'una manera segura en temps de nova normalitat.

Amb aquesta intenció, els canals habituals de comunicació de TMB estan difonent dos vídeos. Una de les peces recorda que els usuaris grans o amb dificultats de moviment tenen prioritat d'ús als ascensors. L'altra fa una crida a respectar tant els espais com els seients reservats a persones amb mobilitat reduïda.

Consells per a la nova normalitat

Entorn d'aquesta qüestió s'ha creat un apartat al web corporatiu on es recullen altres consells per contribuir a fer que l'accessibilitat universal als transports públics es garanteixi de forma segura.

Entre els recordatoris que hi trobarem hi ha, per exemple, canviar l'ajuda amb contacte físic per missatges verbals, evitar envair els encaminaments podotàctils o facilitar que les persones amb discapacitat localitzin els polsadors d'interacció.

Darrera modificació
dimecres, juliol 15, 2020 - 10:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/karma-promou-civisme-respecte-persones-amb-discapacitat-ara-mes-que-mai